Sorg

Sorg ved tab og adskillelse
Har du mistet en, du holder af, en du er tæt knyttet til. Har du nogle af de følelser, der beskrives neden for, så har jeg værktøjer, der kan bringe dig videre i en tæt samtale med mig. Vi finder en tid med det samme; der er ingen ventetid, samtalerne kan også finde sted aften, søn- og helligdage.

Føler du, at livet i nuet virker overvældende; at det er vanskeligt at finde energi til løsning af selv små opgaver i dagligdagen; at alt synes gråt i gråt? Fyldes du af smerte over tabet, bliver du ked af det og til tider vred, på den du har mistet? Tabet fylder din bevidsthed og understreger følelsen af at være alene. Tabet er meningsløst og uforklarligt, der gives ikke noget brugbart svar på spørgsmålet hvorfor, og derfor er det vanskeligt at acceptere. Du konfronteres med livet på en ny måde, som det kan være vanskeligt at tilpasse dig. Du er pludselig alene, uden den støtte du har været vant til, med en frihed, der er uønsket, og som kan virke skræmmende.

Samtalen tager udgangspunkt i din aktuelle situation og sigter mod at lette byrden og gøre dig i stand til at bære tabet, så du kan fortsætte dit liv på en ny måde.